Zverev v pošastni formi pred zadnjim vrhuncem sezone

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nemški tenisač je v Cincinnatiju prišel do pete lovorike na turnirjih serije 1000.
Oglej si celoten članek

Nemec Alexander Zverev je suvereno dobil turnir serije masters 1000 v Cincinnatiju. V vsega 58 minutah igre je premagala Rusa Andreja Rubljova s 6:2, 6:3. To je zanj peti naslov na turnirjih 1000, predvsem pa močno sporočilo tekmecem teden dni pred začetkom US Opna.

V dosedanjih petih dvobojih Rus še ni premagal Zvereva. Tudi tokrat ni bil blizu; Zverev je dvoboj odprl s 4:0 in zanesljivo prišel do 17. naslova v karieri. Nemec je v nizu enajstih zmag, ki vključujejo zlato medaljo na olimpijskih igrah v Tokiu.

Podobno prepričljivo je do naslova na ženskem turnirju prišla prva igralka sveta Ashleigh Barty. Švicarko Jil Teichmann je premagala s 6:3, 6:1.

* Cincinnati, ATP (5,404 milijona dolarjev):
- finale:
Alexander Zverev (Nem/3) - Andrej Rubljov (Rus/4) 6:2, 6:3

* Cincinnati, WTA (2,115 milijona dolarjev):
- finale:
Ashleigh Barty (Avs/1) - Jil Teichmann (Švi) 6:3, 6:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.