Zverev zlahka med osem, naprej obe senzaciji

Foto: Epa
Foto: Epa
Četrtfinalna zasedba na zadnjem grand slamu sezone je že skoraj dopolnjena.
Oglej si celoten članek

Nemški teniški igralec Alexander Zverev se je prebil v četrtfinale letošnjega turnirja za grand slam v New Yorku, potem ko je na današnjem dvoboju osmine finala premagal Italijana Jannika Sinnerja s 6:4, 6:4 in 7:6 (7).

Četrtopostavljeni Zverev, letošnji olimpijski prvak iz Tokia, se bo v četrtfinalu pomeril z Južnoafričanom Lloydom Harrisom.

Pred visokoraslim Nemcem so se v četrtfinale prebili tudi Kanadčan Felix Auger-Aliassime, Španec Carlos Alcaraz, Nizozemec Botic van de Zandschulp in Rus Danil Medvedjev.

OP ZDA Rojena je nova teniška zvezda

V četrtfinale je danes napredovala tudi letošnja olimpijska prvakinja Belinda Bencic po zmagi nad Poljakinjo Igo Swiatek s 7:6(12) in 6:3. Za vstop v polfinale se bo pomerila z Britanko Emmo Raducanu.

Pred Švicarko so se med osem prebile tudi Ukrajinka Jelina Svitolina, Kanadčanka Leylah Fernandez, Čehinja Barbora Krejčikova in Belorusinja Arina Sabalenka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.