Zvezda derbija, zvezda v razredu

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Alen Halilović Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Alen Halilović
Na največjem hrvaškem nogometnem derbiju je največ pozornosti požel 16-letni nogometaš Dinama Alen Halilović, ki je ob koncu tekme s Hajdukom, Zagrebčani so slavili zmago s 3:1, dobil priložnost in prejel stoječe ovacije.
Oglej si celoten članek

Alen Halilović je namreč s 16 leti in 105 dnevi postal najmlajši igralec v hrvaški nogometni ligi. "Mali Modrić," kakor so Hrvati poimenoval svojega najbolj nadarjenega nogometaša, pa ne blesti le na nogometnih zelenicah, ampak tudi v razredu.

Čeprav je golobradi nogometaš že nogometni zvezdnik, pa mora vseeno "guliti" šolske klopi. Medtem ko so preostali nogometaši Dinama pakirali kovčke pred odhodom na tekmo Lige prvakov v Kijev, je Halilović pakiral šolsko torbo in bo brez dvoma ves teden glavna zvezda na gimnaziji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.