Zvezda povedla v finalu

Foto: Crvena zvezda
Foto: Crvena zvezda
Crvena zvezda vodi v finalu jadranske lige.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Crvene zvezde so v prvi finalni tekmi lige ABA na domačem igrišču s 95:88 (68:70, 48:45, 27:25) premagali ekipo Mega Leks in povedli z 1:0 v zmagah. Druga finalna tekma bo na sporedu v soboto, v finalu se igra na tri zmage.

Crvena zvezda, ki je končala s tekmovanjem v Evroligi, je v beograjskem obračunu šele v zadnji četrtini strla odpor Mega Leksa. V zadnjo četrtino so vstopili z dvema točkama zaostanka, nato pa so po zaslugi Marka Simonovića, Quincyja Millerja in Maika Zirbesa le strli odpor četrtouvrščene ekipe rednega dela lige ABA.

Največ točk za Crveno zvezdo so dosegli Miller in Zirbes, oba po 17, ter Simonović 15, medtem ko so bili najbolj razpoloženi igralci v vrstah Mega Leksa Nikola Ivanović s 25, Đorđe Simeunović z 20 in Danilo Nikolić z 18 točkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.