Zvezda še pred vstopom v NBA

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Med košarkarko tekmo Golden State Warriors in Charlotte Horners je televizijska hiša CSN Bay Area predvajala star oglas za verigo hitre prehrane, v katerem je nastopil najboljši košarkar na svetu Steph Curry.
Oglej si celoten članek

Stephen Curry, sin nekdanjega košarkarja Della Curryja, je bil od malih nog vajen medijske pozornosti, saj je svojega očeta pogosto spremljal na tekme in celo zaigral v košarkarsko obarvanem reklamnem spotu ameriške verige hitre prehrane Burger King.

Mali Stephen na posnetku očetu zaupa, da bo postal profesionalni košarkar, kasneje pa ga zanima, kako postati tako dober igralec kot Dell.

Na žalost pa oglas ne poda odgovora na vprašanje, kako postati tako dober kot Stephen, ki s svojo ekipo drvi proti najboljšemu izkupičku rednega dela sezone v vsej košarkarski zgodovini.

Curry je z 29,7 točke na tekmo na vrhu seznama najboljših strelcev lige, njegova ekipa pa je v prvih 34 tekmah zabeležila le dva poraza (32-2).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.