Zvezde, Domžale vas pričakujejo

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Košarkarska zveza Slovenije 2. januarja v Domžalah pripravlja tradicionalno tekmo zvezd lige Telemach oziroma All-Stars, kjer v celodnevnem dogajanju ne bo primanjkovalo zabavnih dogodkov.
Oglej si celoten članek

Poleg osrednje tekme med domačimi in tujimi košarkarji lige Telemach , na kateri se bodo zvrstila tradicionalna tekmovanja v Smoki zabijanju, Adecco metu za tri točke in Mobitelov izziv in, ki jo bo neposredno prenašala slovenska športna televizija Šport TV, bo na spektaklu slovenske moške košarke nastopilo še več kot 100 košarkarjev mlajših starostnih kategorij. Poglejte si galerijo z lanske prireditve.

Znova z mlajšimi člani

Po dolgem letu bodo na All-Stars parketu spet zaigrali tudi mlajši člani, konkretno kandidati za nastop v članski reprezentanci U-20 na domačem prvenstvu, od 12. do 22. julija 2012, kar bo že prva promocijska akcija pred velikim dogodkom te generacije. Več o spremljevalnem programu si lahko preberete tukaj.

 

Kako zadeva Predin?

Drugo leto zapored bo na All-Starsu, natančneje med polčasom članske tekme, ki se začne ob ob 18.00, potekal Mobitelov izziv, v katerem bodo ekipe poskušale zadeti kar se da veliko "zicerjev", trojk in metov s sredine. Ekipe bodo tokrat sestavljali po en domač košarkar, eden izmed tujcev in eden izmed nekošarkarskih zvezdnikov, od katerih bodo košarkarske veščine kazali repar skupine kocka in vedno boljši borec v ringu WFC Chorchyp, igralec, ki ga je širna Slovenija najbolje spoznala po monokomediji Čefurji raus Aleksandar Sale Rajaković, eden izmed bolj prodornih igralcev, ki je bil velik del priljubljene oddaje As ti tud' not padu Miha Brajnik Brajc ter eden najpopularnejših pevcev ter eden nabolj zapriseženih košarkarskih navdušencev med estradniki, ki je slovenske navijače razveseljeval tudi na EP v Litvi, Zoran Predin. Igra bo potekala med polčasom članske tekme, ki se bo začela ob 18.00.

EKIPA A
Zoran Dragić (Krka)       
Mladen Šoškić (Rogaška Cyrstal)
Chorchyp (repar in izvajalec borilnih veščin)               

EKIPA B
Jan Špan (Maribor Messer)
Deon Thompson (Union Olimpija)
Aleksandar Rajaković (igralec)       

EKIPA C
Matic Hudobivnik (Samsung DP v ulični košarki)
DJ Gay (Helios Domžale)
Miha Brajnik (igralec)       

EKIPA D
Luka Rupnik (Geoplin Slovan)
Drago Pašalić (Helios Domžale)
Zoran Predin (pevec)   

PRAVILA: Vsaka trojica bo imela za uspešno dokončan izziv na voljo 90 sekund, v tem času pa bo morala zadeti šest od skupno devetih metov (a po natančno določenih pravilih).

Prvi met je tako imenovani "zicer". Ta je vreden dve točki, če želijo nadaljevati z izzivom, pa ga morajo zadeti vsi tekmovalci (ti ne smejo metati naenkrat, temveč po vrstnem redu, ki ga določijo sami). Drugi met je met za tri točke, ki je toliko tudi vreden in katerega morata za uspešno nadaljevanje zadeti vsaj dva izmed trojice (lahko tudi vsi trije). Zadnji met je met iz sredine, ki je vreden pet točk in, ki ga mora za uspešno končanje izziva zadeti vsaj eden od tekmovalcev, lahko pa tudi dva ali trije.

Zmaga trojica, ki v 90 sekundah zbere največ točk (to pomeni, da lahko izziv ponovi večkrat). V kolikor bi prišlo do izenačenja, izenačeni trojici oziroma trojice opravita tri serije metov s sredine igrišča in se nato v primeru neuspešnosti pomerita v serijah meta za tri točke.

 

ALL-STARS DOMŽALE 2012, Hala komunalnega centra, ponedeljek, 2. januarja 2012:

10.00: Tekma mlajših pionirjev (U12)
11.30: Tekma starejših pionirjev (U14)
13.00: Tekma kandidatov za kadetsko reprezentanco (U16)
14.30: Tekma kandidatov za mladinsko reprezentanco (U18)
16.00: Tekma kandidatov za reprezentanco mlajših članov (U20)
18.00: Članska tekma – DOMAČI : TUJCI

VSTOPNICE: cena vstopnice v prodaji 1. in 2. januarja 2011: 10€. Vse vstopnice so enotne, saj za dvorano ne velja sedežni red in veljajo za cel dan. Zagotovite si jih lahko prek uradne spletne strani Eventima, na vseh Eventimovih prodajnih mestih, bencinskih servisih Petrol in prodajalnah Big Bang.

TWITTER: Dogajanje, povezano z All-Starsom, lahko spremljate tudi prek Twitterja in sicer prek #kzsallstars, ki je uradni hastag dogodka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.