Zvezdnica belega cirkusa se bo preizkusila v drugem športu

Foto: Epa
Foto: Epa
Trikratna olimpijska prvakinja se želi dokazati tudi v vodnih športih.
Oglej si celoten članek

Čehinja Ester Ledecka, ki se je leta 2018 v zgodovino vpisala z zlatima olimpijskima kolajnama v dveh športih, superveleslalomu alpskega smučanja in paralelnem veleslalomu deskark, želi svetu dokazati, da ima talent tudi za letne športe.

Napovedala je, da bo nastopila na znamenitem jadralnem tekmovanju v zalivu Le Defi, tekmovala bo v deskanju.

"Tja me vabi sponzor, ki mi bo tudi podaril deske. Od petega leta deskam na vodi, sem inštruktor, redno hodim na Lefkado. Tekmujem z očetom, je hud tekmec. V Franciji bom videla, česa sem sposobna v tem športu. Zagotovo pa bom želela zmagati," je spletno stran Aktualne.cz. dejala Ledecka in se ozrla tudi na svoj značaj.

"Čeprav ni več sezone, vsak dan tekmujem. Z nekom v teku v hrib, z drugim v kuhanju, s tretjim, kdo bo z avtomobilom prej nekam prišel. Enostavno ne morem brez tega," je svojo tekmovalnost izrazila Čehinja.

Foto: Epa Ester Ledecka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.