Zvezdnica odkrila izvor neznosnih bolečin

Foto: Epa
Foto: Epa
Četrta igralka sveta, Američanka Sofia Kenin, si bo dobro zapomnila zadnje dve leti v Melbournu.
Oglej si celoten članek

Sofia Kenin je lani v deželi tam spodaj osvojila prvi grand slam v karieri, letos pa je po izpadu v drugem krogu bivanje v Avstraliji končala na operacijski mizi. Zdravniki so ji morali odstraniti vneti slepič.

Dvaindvajsetletna tenisačica je prek družbenih omrežji sporočila, da so jo hude bolečine v trebuhu pripeljale do zdravnikov, ki so po računalniški tomografiji hitro našli vzrok in opravili poseg. "Zahvaljujem se vsem v bolnišnici Epworth za skrbno in dobro opravljeno delo," je zapisala na Twitter.

Američanka ima sicer za seboj nič kaj prijetno izkušnjo z branjenjem naslova, ki ga je lani osvojila z zmago v finalu proti Španki Garbini Muguruzi. Od letošnjega odprtega prvenstva Avstralije se je poslovila že v drugem krogu po porazu proti Estonki Kaii Kanepi (6:3, 6:2). To je bil tretji najhitrejši izpad branilke naslova v zadnjih 50 letih oziroma drugi po Jennifer Capriati, ki se je 2003 poslovila že v uvodnem krogu.

Keninova je po porazu priznala, da čustveno ni bila kos visokim pričakovanjem. Melbourne je zapustila v solzah, njena žalost pa se je poglobila, ko je ekspresno izpadla še na turnirju Phillip Island Trophy. Izločila jo je avstralska najstnica Olivia Gadecki, 727. igralka na svetu.

Foto: Epa sofia kenin

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.