Zvezdnica uživa v Ljubljani

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nekdanja srbska teniška igralka Ana Ivanović uživa v čarih slovenske prestolnice.
Oglej si celoten članek

Srbkinja Ana Ivanović, še pred nekaj leti ena najboljših igralk na turneji WTA, je četrtek preživela v središču Ljubljane.

Žena nekdanjega nemškega reprezentanta Bastiana Schweinsteigerja je ob sprehodu objavila fotografijo na družbenem omrežju in pripisala: "Ko si v Evropi ... Ne morem verjeti, da sem prvič v Ljubljani.

Magazin Ana Ivanović in Bastian Schweinsteiger novico še skrivata

Ivanovićeva je bila po zmagi na OP Francije leta 2008 celo številka ena svetovnega tenisa, trikrat je bila udeleženka zaključnega mastersa.

Ob odličnih predstavah je Beograjčanka veliko simpatizerjev pridobila tudi s svojo simpatičnostjo. Kariero je sklenila na začetku letošnjega leta.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.