Zvezdnik aretiran zaradi nasilja

Foto: EPA
Foto: EPA
Mladi zvezdnik münchenskega Bayerna je bil aretiran zaradi nasilja.
Oglej si celoten članek

Enaindvajsetletni Parižan Kingsley Coman, ki si kruh služi z igranjem za Bayern, je bil v mestu Seine-et-Marne aretiran zaradi dveh incidentov v soboto in ponedeljek. Šlo naj bi za nasilje na domu, so zapisali pri francoskih medijih Europe 1 in L’Equipe.

Prijavo zoper Komana je podalo njegovo nekdanje dekle, nogometaš pa je bil po zaslišanju izpuščen. Sojenje mladega zvezdnika zdaj čaka v septembru.

Za spor naj bi bilo krivo dejstvo, da je mladenka uporabila gesla nogometaševega instagram računa in promovirala izdelke nekaterih pokroviteljev. Coman, ki po zapisu v L'Equipe velja za umirjenega človeka, je ponorel. Dekle jo je 'odneslo' z osmimi dnevi bolniškega dopusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.