Zvezdnik Barcelone pri 3:0 ni želel vstopiti v igro

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pri Barceloni se reči tudi po odhodu Ronalda Koemana ne odvijajo po željah.
Oglej si celoten članek

Barcelona je v 12. krogu španskega prvenstva gostovala pri Celti Vigo in ob polčasu vodila s 3:0, nato pa v sodnikovem dodatku drugega polčasa ostala brez zmage. Navijači katalonskega ponosa so tako še enkrat več v tej sezoni doživeli bridko razočaranje. Tudi po odhodu trenerja Ronalda Koemana privržence kluba lahko skrbijo odnosi znotraj ekipe.

Ob polčasu je začasni trener Sergi v igro namreč želel poslati Philippeja Coutinha, ki naj bi zamenjal poškodovanega mladeniča Ansuja Fatija, a je Brazilec po informacijah ponavadi dobro obveščenega novinarja Manuja Heredie to zavrnil. Takrat so gostje sicer še vodili s tremi zadetki naskoka. Fatija je nato zamenjal Alejandro Balde, Coutinho pa je do zadnjega sodnikovega žvižga tekmo spremljal s klopi.

Brazilčevi soigralci so se v drugem polčasu nato precej mučili, v 96. minuti pa prejeli zadetek za 3:3.

Coutinho je leta 2018 v Barcelono prestopil iz Liverpoola za kar 160 milijonov evrov, a cene nikoli ni opravičil, med drugim je moral tudi na posojo k Bayernu. Mnogi ga tako uvrščajo med največje 'kikse' v zgodovini kluba. Za Barcelono je odigral sicer 101 tekom, dosegel je 25 zadetkov.

V klubu sicer nestrpno pričakujejo, da bo delo prevzel novi trener Xavi Hernandez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.