Zvezdnik Cityja na letalu, ki je zdrsnilo s steze

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kapetan Manchester Cityja Vincent Kompany je doživel neprijetno letalsko izkušnjo.
Oglej si celoten članek

Trenutno poškodovani kapetan Manchester Cityja Vincent Kompany je s privatnim letalom želel odleteti iz Norwicha, kjer je njegova ekipa nastopila v FA pokalu, a je letalo ob vzletu zdrsnilo s steze in se ustavilo na trati. Na krovu je bilo pet oseb, nihče ni bil poškodovan. Letališče so zaprli do odstranitve letala.

"Letališče je ostalo odprto za helikopterski promet. The Air Accident Investigation Branch (oddelek za preučevanje letalskih nesreč; op. p.) je bil obveščen, to je standardni postopek," so sporočili z letališča.

Pri podjetju Centreline Air Charter, pri njem je bilo naročeno letalo, ne dajejo izjav dokler ne bo preiskava zaključena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.