Zvezdnik delil hrano brezdomcem

Foto: Instagram patrice evra
Nekdanji zvezdnik Mannchester Uniteda se je izkazal z velikodušno gesto.
Oglej si celoten članek

Francoski branilec Patrice Evra je potrdil status družbeno ozaveščenega nogometaša in priskočil na pomoč lačnim brezdomcem v Marseillu.

"Uživam v ponedeljku v Marseillu. Žalostno je, da sem v manj kot pol ure naletel na 12 brezdomcev. Kaj ste vi naredili danes? Ste komu pomagali? Ali ste se samo pritoževali in krivili nekoga drugega? Počutim se blagoslovljenega, hvala Bogu. Vesel ponedeljek," je zapisal 36-letni veteran in bil deležen velikega odobravanja.

Foto: Reuters wayne roeny patrice evra Evra je nekdanji član Manchester Uniteda (2006 - 2014), s katerim je osvojil pet ligaških lovorik, tri pokale in Ligo prvakov (2008).

Leta 2014 se je pridružil Juventusu (2014 - 2017), kjer je osvojil dve zaporedni dvojni kroni (liga + pokal).

Pred začetkom letošnje sezone se je vrnil v Francijo in oblekel dres Marseilla.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.