Zvezdnik dobil bizaren rdeči karton

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Brazilski zvezdnik je bil žrtev sodniške napake.
Oglej si celoten članek

V noči na nedeljo sta se v okviru MLS pomerili ekipi New York Red Bulls in Orlando City. Domačini so srečanje dobili (3:1), tik pred koncem srečanja pa se je zgodil manjši incident.

Po enem od dvobojev sta si v lase skočila Sean Davis in Cristian Higuita, nekateri igralci so se začeli prerivati. Pritekel je tudi zvezdnik Orlanda Kaká in člana "bikov" Auréliena Collina šaljivo zgrabil za glavo. Nogometaša sta si še nedavno delila slačilnico in sta zelo dobra prijatelja.

Glavni sodnik tekme Jorge Gonzalez si je celotno dogajanje ogledal na videoposnetku (tehnologijo so v MLS uvedli v letošnji sezoni) in Kakáju šokantno pokazal rdeči karton.

Igralci Orlanda so ga skušali opozoriti na napako, situacijo je skušal pojasniti tudi Collin, a sodnik je ostal neomajen.

Rdeči karton bodo Kakáju najbrž naknadno izbrisali, tako da bo lahko pomagal svoji ekipi v boju za končnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.