Zvezdnik in klub že kaznovana

Foto: Epa
Foto: Epa
Izogiba se medijskim obveznostim.
Oglej si celoten članek

Vodstvo lige NBA je s po 25.000 dolarji kaznovalo zvezdnika Kyrieja Irvinga in njegov klub Brooklyn Nets, ker košarkar v pripravah na novo sezono ni bil dostopen za medije. 

"Kazen je izrečena zaradi Irvingove zavrnitve sodelovanja v klubskih medijskih aktivnostih v tem tednu," je sporočili iz vodstva lige. Irving je edini košarkar Mrežic, ki še ni stopil pred novinarje. Nekdanji član Cleveland Cavaliers in Boston Celtics se je na ljubitelje košarket raje obrnil z izjavo za javnost, da 'bi bilo njegovo sporočilo verodostojno preneseno'.

"Obljubim, da bom vsak dan naporno delal, bil pripravljen na tekmovanje in da bom osvajal prvenstva s soigralci in prijatelji pri Nets. Moj cilj je, da v tej sezoni o mojem delu na parketu in izven njega govorijo predstave na igrišču. Življenje nas je v tem letu udarilo in zahteva od nas, zahteva od mene, da se vedemo precej drugače. To je začetek te spremembe," je sporočil Irving.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.