Zvezdnik izgubil živce: Zakaj jaz!?

Foto: Twitter daniele de rossi
Zvezdnik AS Rome je znorel nad članom strokovnega štaba.
Oglej si celoten članek

Italija je na povratni tekmi dodatnih kvalifikacij za SP 2018 remizirala s Švedsko in po zaslugi prejetega gola v gosteh ostala brez nastopa na mundialu.

Kvalifikacije za SP Italijani ponižani. Legenda ima dovolj, dala je odpoved.

Z velikim razočaranjem sta reprezentančno kariero sklenila Gianluigi Buffon in Daniele De Rossi. Slednji se je med tekmo sporekel s članom strokovnega vodstva, ker ga je poslal na ogrevanje. Obrambni vezist Rome je bil namreč mnenja, da bi moral v igro vstopiti napadalec Lorenzo Insigne.

"Zakaj prekleto bi moral jaz na igrišče? Ne potrebujemo remija, potrebujemo zmago," je besnel De Rossi in po tekmi pojasnil svojo burno reakcijo.

Evforija Švedi podrli studio, selektor čistil slačilnico

"Na ogrevanje pošljemo tri nogometaše naenkrat. Po petih minutah naslednje tri. Povedal sem jim, da smo pri koncu srečanja in da potrebujemo zmago. Na ogrevanje bi morali poslati napadalce. Izpostavil sem Insigneja. Žal mi je, če sem koga užalil. V tistem trenutku sem menil, da je Insigne boljša izbira," je dejal dolgoletni član AS Rome.

Italija bo nogometno svetovno prvenstvo zamudila prvič po daljnem letu 1958.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.