Zvezdnik Juventusa udeležen v prometni nesreči

Foto: Profimedia
Nogometaš Juventusa je s svojim jeepom trčil v fiata.
Oglej si celoten članek

Osemindvajsetletni vezist Stare dame Douglas Costa je doživel prometno nesrečo. Brazilski nogometaš je bil v ponedeljek udeležen v trku dveh vozil, novico pa je zjutraj objavila La Stampa. Nogometaš jo je odnesel brez posledic, voznika v drugem vozilu pa so morali prepeljati v bolnišnico.

Do nesreče je prišlo na severu Italije, na odseku avtoceste med Livorno Ferrarisom in Santhio, ki se nahaja približno 50 kilometrov severovzhodno od Torina, kjer domuje Juventus. Costa se je prevažal v svojem Jeepu Cherokeeju, 47-letni voznik, ki je končal v bolnišnici, pa v Fiatu Puntu.

Douglas Costa je v tej sezoni zbral 24 nastopov za Juventus, v svojo statistiko pa je vpisal en zadetek in dve asistenci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.