Zvezdnik lige NBA na zatožni klopi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zvezdnik košarkarske lige NBA Derrick Rose naj bi skupaj z dvema prijateljema omamil in posilil žensko v njenem stanovanju v Los Angelesu.
Oglej si celoten članek

Ženska naj bi leta 2013 najprej obiskala Rosovo najeto vilo na Beverly Hillsu, nato naj bi se družba odpravila še k njej. "Izmenjevali so se pri tem, kdo jo je posiljeval, sploh ne vedo, kdo je bil prvi," je odvetnik tožeče stranke dejal na sodišču.

Rose je obtožbe skupaj z odvetnikom Markom Bautejem že zanikal in trditve ženske, po katerih zahteva 21,5 milijona dolarjev odškodnine, označil za "skreiran primer", s katerim bi rada ženska "zadela na loteriji".

Baute je poroti povedal, da je bil spolni odnos na srečanju z žensko leta 2013 sporazumen, da toženi ni bil v vinjenem stanju in da je ženska Rosa preko kratkih sporočil vseskozi pozivala, naj pride k njej.

Odvetnik je še povedal, da sta imela z njegovim varovancem "prijateljsko razmerje z ugodnostmi", ki se je pričelo nekaj let prej, ko sta se spoznala v nekem nočnem klubu v Hollywoodu.

Rose, nekdanji najkoristnejši igralec lige NBA v dresu Chicago Bulls, se je v premoru pridružil moštvu New York Knicks, kjer igra tudi Slovenec Saša Vujačić. V torek je Rose igral ob porazu proti Houstonu, danes naj bi se udeležil zaslišanja na sodišču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.