Zvezdnik odslej za Luko Koper

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
Albert Riera je potrdil svojo selitev v Koper.
Oglej si celoten članek

Nekdanji član španske reprezentance in slovitega Liverpoola bo še naprej brcal na slovenskih nogometnih zelenicah, Zavrč pa bo zamenjal za primorskega prvoligaša. Seli se k prenovljeni Luki Koper.

"Vesel sem, da lahko sporočim svoj nov klub - Koper. To je nov izziv zame kot igralca in pomočnika športnega direktorja. Biti dober na in zunaj igrišča," je na twitterju zapisal Albert Riera, ki bo tako v Kopru imel funkcijo tudi on igrišču.

Riera je v prvi slovenski ligi odigral 12 tekem za Zavrč, enkrat pa se je vpisal med strelce. V preteklosti je nosil drese tudi španskih (Mallorca, Espanyol) in angleških klubov (Liverpool, Manchester City, Watford), Zaigral pa je tudi v Franciji (Bordeaux), Grčiji (Olympiacos), Turčiji (Galatasaray) in Italiji (Udinese). Na 16 tekmah za špansko izbrano vrsto je dosegel kar štiri zadetke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.