Zvezdnik ostaja pri stari dami

Foto: Epa Miralem Pjanić
Podaljšal do leta 20123.
Oglej si celoten članek

Za bosanskega nogometnega reprezentanta Miralema Pjanića je v letošnjem prestopnem roku vladalo veliko zanimanje. Nekateri so ga selili na Otok, drugi so ga že videli v madridskem Realu, toda njegov klub, torinski Juventus, je vztrajno odbijal ponudbe, na koncu pa zveznemu igralcu ponudil podaljšanje pogodbe in višjo plačo, kar je Pjanić sprejel.

V novi pogodbi je bosanski nogometaš italijanskim prvakom obljubil zvestobo do leta 2023, takrat bo imel 33 let. Letno bo zaslužil 6,5 milijona evrov neto, s tem bo po Cristianu Ronaldu in Paulu Dybali tretji najbolje plačan nogometaš torinskega kluba. Ronaldo bo zaslužil 31 milijonov, Argentinec pa 7,3 milijona evrov.

Pjanić je z Juventusom, v katerega je 2016 prestopil iz Rome, že osvojil dva naslova državnih prvakov in dve pokalni lovoriki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.