Zvezdnik Reala moral na nujno operacijo

Foto: epa
Foto: epa
Eden pomembnejših članov Reala bo kar nekaj časa brez treningov in tekem.
Oglej si celoten članek

Španski reprezentant Isco je bil v torek hitro prepeljan v bolnišnico, kjer so ga operirali zaradi vnetja slepiča. Po predvidevanjih naj bi 26-letni nogometaš prisilno počival mesec dni, zagotovo pa bo izpustil sredino gostovanje Madridčanov pri v zadnjem času razigrani Sevilli, manjkal pa bo tudi na sobotnem mestnem derbiju proti Atleticu.

Isco je v dresu Reala v tej sezoni odigral sedem tekem v vseh tekmovanjih in zabil dva zadetka. Ob njegovi odsotnosti naj bi še več priložnosti za dokazovanje dobil odlični Marco Asensio, več časa na zelenici pa lahko pričakujeta tudi Dani Ceballos in Lucas Vazquez.

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.