Zvezdnik Reala vzbudil sočutje

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski napadalec je začetek evropskega prvenstva pospremil z objavo zgovorne, predvsem pa žalostne fotografije.
Oglej si celoten članek

Francija, gostiteljica Eura 2016, je na uvodni tekmi prvenstva po hudem boju premagala Romunijo (2:1) in uspešno začela svoj pohod na prvi naslov evropskega prvaka po letu 2000.

V izbrani vrsti galskih petelinov ni zvezdnika Real Madrida Karima Benzemaja, ki je zaradi domnevne vpletenosti v izsiljevanje reprezentančnega kolega Mathieua Valbuene - obtožbe, ki jih vehementno zavrača - ostal brez nastopa na Euru.

''Ne želim govoriti o Benzemaju. Nogometaš je zelo razočaran in prizadet. Želel si je igrati na Euru, a mu ni bilo usojeno,'' je odločitev francoske reprezentance komentiral trener Reala Zinedine Zidane.

Benzema je uvodno tekmo prvenstva med Francijo in Romunijo spremljal v udobju svojega doma in trenutek ovekovečil z objavo na družabnih omrežjih.

Nesojeni reprezentant si je tekmo ogledal povsem sam in s fotografijo izzval sočutje marsikaterega navijača.

Foto: Instagram benzema

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:57 11. Junij 2016.

    Ja kdo ga je pa slikal, če je bil povsem sam? :D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.