Zvezdnik se ne želi vrniti v Italijo

Foto: Profimedia Gonzalo Higuain
Nima namena zaigrati na italijanskih zelenicah.
Oglej si celoten članek

Napadalec torinskega nogometnega prvoligaša Juventusa Gonzalo Higuain se po poročanju medijev ne bo vrnil k Stari dami. Dvaintridesetletnik je že nekaj časa doma v Argentini s svojo družino. Kot je poročal Sky Sport Italia, Higuain meni, da bi bila vrnitev v Italijo zanj prenevarna.

Italijansko nogometno prvenstvo serie A so zaradi koronavirusne pandemije prekinili 12. marca. Nogometna zveza FIGC sicer pritiska, da bi ga čim prej dokončali. Higuain pa naj bi imel pomisleke glede varnosti in negotovosti na Apeninskem polotoku.

V zadnjih tednih so se pojavile tudi govorice, da naj bi se Higuain vrnil k domačemu River Platu iz Buenos Airesa. Njegov oče je sicer vest zanikal in spomnil, da ima Higuain pogodbo z Juventusom do 30. junija 2021.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.