Šokantno novico izvedel na Twitterju

Foto: Profimedia blake griffin
Nekdanji košarkar LA Clippers je za svojo usodo izvedel na družbenih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Blake Griffin, dolgoletni član Los Angeles Clippers, bo svoj kariero nadaljeval v moštvu Detroit Pitsons. Ameriški krilni center je za dogovor med kluboma izvedel med prebiranjem Twitterja.

"Šokiran bi bila kar prava beseda. Želim si samo, da bi me o tem obvestili oziroma bi se imel priložnost s kom pogovoriti. Ko toliko časa igraš za eno ekipo, je težko, če kaj takšnega izveš na Twitterju," je povedal košarkarski zvezdnik.

Griffin je bil od leta 2009 član "manj slavne" ekipe iz mesta angelov. Lani je s Clippersi podpisal petletno pogodbo v vrednosti 173 milijonov dolarjev, zato je bila odločitev vodstva še toliko bolj presenetljiva.

Menjava Blake Griffin ni več član LA Clippers

Košarkar je nov izziv sprejel z odprtimi rokami. "Košarka je posel. Želim si igrati za moštvo, ki me hoče v ekipi, zato sem vesel, da sem tukaj v Detroitu," je dodal.

Griffin je v letošnji sezoni odigral 33 tekem in v povprečju dosegal 22,6 točke na srečanje. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.