Zvezdnik šokiral supernavijača

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Irski borec Conor McGregor je izpolnil svojo obljubo in z obiskom na domu presenetil svojega zvestega navijača.
Oglej si celoten članek

Conor McGregor, aktualni UFC prvak v peresni kategoriji, ki se pripravlja na veliki obračun z Nateom Diazom, je polepšal dan supernavijaču, s katerim sta se ''spoznala'' med zvezdnikovo vožnjo po ulicah južne Kalifornije.

McGregor je bil na poti v telovadnico, ko je na enem izmed balkonov opazil irsko zastavo in svojo iz kartona izrezano podobo. ''Conor, ti si car!'' je vpil navijač, borec pa mu je odvrnil: ''Jutri bom prišel k tebi.''

Za razliko od marsikaterega svetovno znanega športnika pa McGregor ni pozabil svoje obljube in dan kasneje potrkal na vrata podpornika, s katerim je preživel nekaj časa in mu namenil svoj avtogram.

''Vsak dan se vozim v telovadnico mimo tega stanovanja. Na balkonu so bile irske zastave in moja podoba iz kartona. Zato se bomo oglasili in spoznali navijača,'' je pred srečanjem dejal 27-letnik.

Dvoboj McGregorja in Diaza bo na sporedu 5. marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.