Zvezdnik tolažil fanta, ki je ostal brez očeta

Foto: Profimedia stephen curry
Košarkarski superzvezdnik Steph Curry ima veliko srce.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših košarkarjev na svetu, Steph Curry, je pred tekmo bojevnikov in teličkov tolažil nečaka Devina Harrisa, košarkarja Dallas Mavericks, ki je v prometni nesreči izgubil očeta. 

"Težko je poiskati prave besede v takšnih trenutkih. Ne morem si predstavljati, kaj preživlja. Nihče mu ne more govoriti, kaj naj čuti. Lahko mu le svetujem, naj se opre na družino, da skupaj prebrodijo te težke trenutke," je povedal MVP sezone 2015 in 2016.

Kazen za met ščitnika

Vodstvo košarkarske lige NBA je Curryja kaznovalo za incident, ki se je zgodil na tekmi z Memphis Grizzlies. Curry je bil nezadovoljen, ker sodnik ob prodoru pod koš ni piskal osebne napake, zato je vanj zalučal ščitnik za zobe in si prislužil izključitev ter globo v višini 50.000 dolarjev. Denarna kazen 15.000 dolarjev je zaradi ugovarjanja doletela tudi Andreja Igudodalo.

"Bila je to zelo neumna poteza," se je takoj po tekmi opravičil Curry in dodal: "Nobene namere nisem imel zadeti sodnika. Vrgel sem ga v smeri njegovega gibanja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.