Zvezdnik v težavah, zdaj ga obtožujejo ugrabitve

Foto: Epa
Foto: Epa
Francoski napadalec v novih težavah.
Oglej si celoten članek

Afere se kar lepijo na člana madridskega Reala in nekdanjega francoskega reprezentanta Karima Benzemaja. Francoski Mediapart, ki je znan po razkritjih škandalov znanih Francozov, je v četrtek objavil novico o ugrabitvi bivšega napadalčevega zastopnika Léa D'Souze. V ugrabitev naj bi bili vpleteni Benzemajevi sorodniki in prijatelji.

Po pisanju Mediaparta naj bi 7. oktobra prišlo do prepripra, po njem pa je bil D'Souza neprostovoljno zadržan. Naslednji dan je prijavil ugrabitev na policiji v Nanterrju, ki je začela s preiskavo dogodka. Zastopnik trdi, da je doživel fizični napad, razlog za grobost pa naj bi bil denar, ki je izginil, ko je še zastopal napadalca Reala.

Po njegovih besedah so bili napadalci prepričani, da si je prisvojil 50 tisoč evrov, ki mu jih je dal Benzema za opravilo nekaterih poslov. Sam pravi, da denarja ni vzel, ampak mu je bil zaplenjen na carini, ko se je vračal iz Maroka.

Benzema neposredno v ugrabitev ni bil vpleten, a nekateri viri navajajo, da je bil vključen v zadevo. Po eni izmed verzij so ga osebe, ki so osumljene za napad, v isti noči obiskale v pariškem hotelu.

To je drugi veliki škandal v katerega je vpleten Benzema. Ta je izgubil mesto v francoski izbrani vrsti, saj je sodeloval v izsiljevanju reprezentančega kolega Mathieuja Valbuene, ki so ga posneli pri spolnem odnosu. Tudi takrat so bili glavni krivci osebe, ki se dobro razumejo z Benzemajem. Ta je deloval kot posrednik med njimi in Valbueno.

Benzema se je tokrat hitro odzval na obtožbe. "Je ta svet normalen? Nehajte, pustite me pri miru," je sporočil preko twitterja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.