Zvezdnik varal njegovo hčerko, zdaj ga bo treniral

Foto: Žurnal24 Doc Rivers
Veliki zvezdnik bo igral pod taktirko nesojenega tasta.
Oglej si celoten članek

Paul George, den izmed najboljših košarkarjev lige NBA, se je znašel v nekoliko neprijetnem položaju. Pred dnevi se je skupaj s Kawhijem Leonardom preselil k ekipi Los Angeles Clippers, franšiza iz Kalifornije pa je s prihodom omenjenega dvojca v hipu postala kandidatka za naslov v naslednji sezoni. George bo tako zaigral pod taktirko slovitega Doca Riversa.

Na papirju gre za sijajno navezo, a vsaj nekaj je takšnih, ki dvomijo o dobrem sodelovanju med trenerjem in igralcem. George je bil namreč pred šestimi leti tik pred tem, da postane Riversov zet, a je na plan prišla novica, da je varal Callie Rivers. S slednjo je bil sicer v zvezi kar nekaj let.

Hči Doca Riversa je prevaral z eksotično plesalko Danielo Rajic, ki je tudi zanosila. Rajicevi je George ponudil milijon dolarjev za splav, a ta na to ni pristala, košarkarju pa se je rodila hčerkica Olivia. Kasneje je George ostal v zvezi z Rajicevo, paru pa se je rodil še en otrok.

Tudi Callie je uspela pozdraviti 'zlomljeno' srce, njen partner je postal Seth Curry. Brat Stepha Curryja je sicer pred dnevi podpisal pogodbo z Dallasom in bo v naslednji sezoni soigralec Luke Dončića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:34 9. Julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.