Zvezdnik za pot domov plačal 200 tisoč evrov

Foto: Profimedia Keylor Navas
Keylor Navas je naslednji od zvezdnikov Paris St. Germaina, ki je ubežal evropski noriji koronavirusa in se vrnil k družini v domovino.
Oglej si celoten članek

Čeprav sta mu to klub in tudi francoska vlada odsvetovala, je Keylor Navas sam najel letalo in odpotoval v Kostariko, kot je poročal ESPN pa je celotne stroške leta poravnal sam, kar ga je stalo 200.000 evrov. Naslednjih 14 dni bo moral biti nekdanji vratar Reala v karanteni. Od južnoameriških zvezdnikov sta pred Navasom klub zapustila tudi Brazilca Neymar in Thiago Silva.

Kylian Mbappe, soigralec omenjenih, pa se je pridružil številnim nogometnim zvezdnikom, ki so v težkih časih donirali denar. Pariška dobrodelna organizacija Abbe Pierre sicer ni sporočila zneska donacije, je pa podarila, da je ta zajetna.

"Zaradi posledic resne zdravstvene krize, ki je v največji meri prizadela krhke ljudi, je Kylian Mbappe pravkar namenil zelo veliko donacijo za podporo našim prizadevanjem," je v sporočilu za javnost zapisala fundacija Abbe Pierre.

"Njegova velikodušnost bo omogočila zlasti izvajanje ukrepov prve pomoči, dostop do vode, higieno za ljudi v negotovih razmerah, dostop do hrane in organizacijo zatočišč za brezdomce," so iz organizacije sporočili, kam bo šel nogometašev denar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.