Zvezdnik že končal klubsko sezono

Foto: Profimedia Alexis Sanchez
Slaba novica za člana rdečih vragov.
Oglej si celoten članek

Čilski nogometni reprezentant Alexis Sanchez si je na sobotni prvenstveni tekmi njegovega Manchester Uniteda proti Southamptonu poškodoval koleno. Zdravniške napovedi pravijo, da bo z nogometnih igrišč odsoten dva meseca, glede na priložnosti, ki jih pod vodstvom trenerja Oleja Gunnarja Solskjaerja ni dobival veliko, pa je bržkone že končal sezono. Čilenec je sicer povsem izgubljen po prestopu iz Arsenala k Unitedu.

Bolj kot Manchester United je poškodba tako zaskrbela vodstvo čilske reprezentance, ki jo poleti čaka južnoameriško prvenstvo. "Stopili smo v stik s Sanchezom in Manchester Unitedom, ki nam je poslal rentgenske izvide. Poškodba kolenskih vezi ni tako kompleksna. Za klub najbrž ne bo igral, pripravam naše reprezentance pa se bo zagotovo pridružil," je dejal član zdravniške službe čilske reprezentance Pedro Onate.

Manchester United ima do konca sezone še minimalno 11 tekem, če bodo napovedi držale, Sanchez ne bo mogel igrati na devetih. Tudi če bo pravočasno pozdravil poškodbo, pa ne gre verjeti, da ga bo trener takoj poslal v ogenj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.