Zvezdnik želel spoznati žensko s tribune

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš dortmundske Borussie Marc Bartra se je izkazal z lepo gesto.
Oglej si celoten članek

Španski nogometaš Marc Bartra, ki brani barve dortmundske Borussie, je s pomočjo socialnih omrežij krenil v poizvedno. Zaželel si je spoznati žensko, ki je na vedno vročem lokalnem derbiju med Schalkejem in Borussio, pritegnila njegovo pozornost. Gospa se je izkazala s pogumno potezo, saj je med navijači iz Gelsenkirchna izstopala v rumeni majici dortmundskega kluba. 

"Želim spoznati to žensko. Mi boste pomagali? Želim ji podariti svoj dres," je na twitterju zapisal 26-letni Katalonec in požel odobravanje na socialnih mrežij.

Nekdanjemu članu Barcelone je akcija sicer uspela. Po slabem dnevu se je namreč pojavil nov zapis: "Yes. Hvala vsem: navijačem, medijem ... vsem. Našli smo našo pogumno navijačico. Obljuba je obljuba, kmalu se vidimo Steffi!"

Bartra je s to potezo verjetno dobil kar nekaj novih občudovalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.