Zvezdnik znova na bolniško

Foto: EPA Kevin de Bruyne Manchester United Manchester City
Nova poškodba za odličnega belgijskega nogometaša.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših nogometašev angleškega prvoligaša Manchester Cityja, Belgijec Kevin de Bruyne, ki se je po poškodbi kolena komaj dobro vrnil na igrišče, bo moral znova prisilno počivati. Vzrok je nova poškodba kolena, ki jo je staknil na tekmi ligaškega pokala proti Fulhamu. Tokrat bo z igrišč odsoten mesec dni.

De Bruyne bo zaradi poškodbe moral izpustiti mestni derbi z Manchester Unitedom, pa tudi ligaške tekme proti Southamptonu, West Hamu, Bournemouthu in Watfordu. Manjkal bo tudi na tekmah lige prvakov proti Šahtarju Donjecku in Lyonu.

Belgijec je v tej sezoni odigral le pet tekem, v prejšnji pa je bil eden najzaslužnejših za Cityjev naslov angleškega prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.