Zvezdnika izmenjala nič kaj prijazne besede

Fernando Torres in Cristiano Ronaldo nista ravno največja prijatelja.
Oglej si celoten članek

Nogometaši madridskega Reala so se po porazu z 1:2 proti mestnemu tekmecu Atleticu uvrstili v finale lige prvakov, saj so na prvi medsebojni tekmi slavili s tremi zadetki Cristiana Ronalda. Portugalec je na drugem obračunu ostal brez zadetka, vseeno pa je zaradi spora s Fernandom Torresom po žel kar nekaj zanimanja v španskih medijih.

Ob rezultatu 2:1, ko je bil dvoboj pravzaprav že odločen, saj bi morali gostitelji za napredovanje doseči še tri gole, sta se zvezdnika srečala na sredini zelenice, Torres pa je Ronaldu postregel s vprašanjem: "Kaj je, v čem je težava? Ti si klovn!"

Portugalec se je odzval z besedami: "Ti si idiot!" Torres je stopil še bližje k Ronaldu, kaj več pa je s posredovanjem preprečil glavni sodnik tekme Cüneyt Çakır. Zvezdnik galaktikov se je še nasmehnil, Torres pa je izustil še: "Kur... sin!"

Nič kaj zvezdniško vedenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.