Zvezdnika lige NBA uspešno operirali

Foto: Epa paul george
Ameriški košarkarski zvezdnik Paul George je uspešno prestal operacijo levega kolena.
Oglej si celoten članek

Operativni poseg je 28-letni in 206 cm visoki George opravil na ortopedski kliniki v Los Angelesu, njegova rehabilitacija pa bo trajala od šest do osem tednov, je v izjavi za javnost zapisala zasedba Oklahoma City Thunder.

George, petkratni udeleženec tekme zvezdnikov v ligi NBA, je v tej sezoni v povprečju dosegal 21,9 točke, 5,7 skoka in 3,3 podaje na tekmo, zadel pa je tudi 244 metov za tri točke, kar je njegov najboljši izkupiček.

Zasedba iz Oklahome Cityja je v tej sezoni nekoliko razočarala, navkljub visokim ciljem je izpadla že v prvem krogu končnice zahodne konference, zanjo je bila usodna ekipa iz Salt Lake Cityja, ki je v zmagah slavila s 4:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.