Zvezdniki na slovesu van der Sarja

Foto: EPA van der sar ajax arena Foto: EPA van der sar ajax arena Foto: EPA van der sar ajax arena
Pa se je poslovil, 40-letna vratarska legenda, Edwin van der Sar. Na polno Ajaxovo Areno, 50 tisoč gledalcev, je povabil zvezdnike, predvsem Manchestrove, ki jih je vodil Sir Alex Ferguson. Vrhunce si oglejte v spodnjem videu.
Oglej si celoten članek

Edwin van der Sar, eden najboljših vratarjev zadnjega petnajstletja na svetu, se je dokončno poslovil od rokavic. Za slovo je na Ajaxovi areni pripravil poslovilno tekmo med istoimenskim klubom in moštvom Edwin's Dream Team (Edwinovo sanjsko moštvo), za katerega so nastopili Van der Sar; Neville, van Bronckhorst, Ferdinand, Vidić; Carrick, Giggs, Zenden, Kuyt; Rooney, Saha, vodil pa ga je kdo drug kot Alex Ferguson. Rezultat sicer ni pomemben, a zvezdniki so slavili z 2:1, gole pa so prispevali Saha in Bergkamp za Edwinovo moštvo ter Derk Boerrigter za Ajax.

Vrhunci poslovilne tekme Edwina van der Sarja (YouTube)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.