Zvezdnikoma kar med tekmo vdrli v hišo!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Primer je že prevzela posebna enota za vlome.
Oglej si celoten članek

Tatovi so v nedeljo zvečer med obračunom francoskih nogometnih klubov Paris Saint-Germain in Nantes vdrli v hiši igralcev Paris SG, Argentinca Ángela di Maríe in Brazilca Marquinhosa, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Zvezdniško moštvo je domači obračun proti Nantesu, ki se krčevito bori za obstanek v ligi, izgubilo (1:2). Med tekmo je po posredovanju športnega direktorja Leonarda, argentinski trener Mauricio Pochettino rojaka Di Marío zamenjal v 62. minuti. Triintridesetletnik je po krajšem pogovoru s trenerjem odbrzel proti domu, še dodaja dpa.

Foto: Profimedia Ángel di María PSG Nantes

Tam so Argentincu vdrli na podstrešje in odtujili vsebino iz sefa, poroča Le Parisien. Ob tem Argentinčeva družina ni opazila nič nenavadnega, dodajajo. Argentincu so vdrli že v stanovanje v Manchestru, ko je leta 2015 igral za United.

Januarja so tatovi vlomili že v hišo napadalca PSG, Argentinca Maura Icardija.

Pariški primer je že prevzela posebna enota za vlome. Ta je po pisanju dpa posredovala tudi v primeru vloma v domovanje Marquinhosa in njegovih staršev. Dodatnih informacijah, kaj naj bi tatovi odtujili, pa še ni.

"Po tekmi smo se pogovarjali o povsem drugih zadevah kot o porazu. Igralci so vendarle občutljivi," je v nedeljo zvečer na tiskovni konferenci dejal Pochettino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.