Zvezdniku lige NBA žal, da si ni ogledal Slovenije

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Evropska košarka je vse bolj priljubljena tudi v ZDA. Zvezdnik ekipe Denver Nuggets Aaron Gordon si je ogledal tekmo Srbije v Pragi, v pogovoru z novinarji pa dodal, da mu je žal, da se ni uspel srečati tudi z Vlatkom Čančarjem.
Oglej si celoten članek

"Srbija je košarkarska velesila. Kot sem vedno govoril: če imaš v ekipi Nikolo Jokića, potem imaš lepe možnosti, da dobiš prav vsako tekmo. Z navdušenjem čakam na to, kaj lahko Srbi naredijo v Berlinu, navijam zanj (za Jokića, op. p.)," je po tekmi Srbije, ki je skupinski del zakjučila na prvem mestu, v Pragi razlagal Aaron Gordon, sicer Jokićev moštveni kolega v ligi NBA. 

Gordon je po zmagi Srbije nad Poljsko dodal, da mu je žal, da se v Evropi (še) ni uspel srečati z Vlatkom Čančarjem. "Žal mi je, da sem zamudil Vlatka v Sloveniji, lepo bi ga bilo videti. Toda podpiram ga, smo družina, ekipa in za to gre. Zato potujem po svetu, da gledam tekme in podpiram soigralce," je pojasnil Aaron Gordon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.