Zvezdniku vdrli v hišo in ga prisilili, da je odprl sef

Foto: Profimedia Chris Smalling
Šok za dolgoletnega angleškega reprezentanta.
Oglej si celoten članek

Angleškega nogometnega branilca Chrisa Smallinga so na njegovem domu v Rimu, kjer izkušeni nogometaš igra za italijanskega prvoligaša Romo, danes zjutraj oropali trije roparji.

Oboroženi možje so približno ob petih zjutraj vdrli v Smallingovo hišo in Angleža, ki je večji del svoje kariere nastopal za Manchester Unuted, prisilili k odprtju sefa. Odnesli so tri dragocene ure, dragulje in približno 300 evrov v gotovini. Ob Smallingu so bili v hiši tudi njegova žena, sin, mati in še nekaj družinskih članov.

Velika vsota Zvezdnik na tekmi, roparji v njegovi hiši Šokiran Zvezdniku vdrli v dom, ga zvezali in oropali

Smalling zaradi poškodbe kolena sicer ni sodeloval v dvoboju četrtfinala evropske lige proti Ajaxu, v katerem si je Roma v četrtek priigrala polfinale.

Foto: Profimedia Chris Smalling

Foto: Profimedia Chris Smalling

Foto: Profimedia Chris Smalling

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.