Zvonarjova z mukami v tretje kolo

Foto: EPA
Foto: EPA
V Flushing Meadowsu se dogaja tretji dan OP ZDA. Druga nosilka Vera Zvonarjova je izgubila drugi niz in se šele v tretjem prek Katerine Bondarenko uvrstila v tretje kolo zadnjega letošnjega grand slama. Pred tem je zaradi bolezni nastop odpovedal Robin Söderling.
Oglej si celoten članek

Rusinja Vera Zvonarjova je lani v New Yorku igrala v finalu. V tokratnem drugem kolu pa ni navdušila. Vsaj ne v prvih dveh nizih – bilo je 7:5 in 3:6. V tretjem pa je le zaigrala bolje, izboljšala svoj servis in v osmi igri tekmici vzela servis. Po dveh urah in sedmih minutah je na stadionu Arthur Ashe odločilni niz dobila s 6:3. Petindvajsetletna Bondarenka je naredila kar 42 neizsiljenih napak, leto starejša Zvonarjova pa je točko dobila kar 22-krat, ko se je pomaknila z osnovne črte na mrežo.

Medtem se je še pred svojim prvim nastopom na letošnjem OP ZDA predal šesti nosilec Robin Söderling. Vzrok: bolezen. Šesti igralec sveta, ki je na US Opnu nastopil že osemkrat, zadnji dve leti se je poslovil v četrtfinalu, bi se moral v prvem kolu pomeriti z Ircem Loukom Sorensenom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.