11-letnika: poskus posilstva deklice

Foto: Žurnal24
V Veliki Britaniji so na tri leta nadzora obsodili dva 11-letnika, ki sta poskušala posiliti 8-letno deklico.
Oglej si celoten članek

Ko sta dečka napadla deklico, sta bila stara 10 let. Obramba je trdila, da sta se le igrala, a dokazi so pričali drugače in tudi porota je odločila drugače.

"Nikakor ne morem sprejeti, da je bilo tisto, kar se je zgodilo, le igra, verjamem pa, da nista vedela, kako resno je tisto, kar sta želela narediti," je obema najstnikoma dejal sodnik. Dečka sta se sicer po poročanju Sky Newsa ob prihodu v sodno dvorano smejala in se radovedno ozirala okrog. Zdaj bosta naslednja tri leta pod stalnim nadzorom policije, vpisali pa ju bodo tudi v register spolnih prestopnikov, a prav tako le ta tri leta.

Sodnik je ob razglasitvi sodbe izpostavil, da ne sme nihče pozabiti niti na deklico, ki je veliko pretrpela, poleg tega pa je morala pričati pred sodiščem. Staršem svetuje, naj ji poiščejo pomoč strokovnjaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.