12-letnega dečka je zasul snežni plaz, ujet je bil 40 minut, nato ...

Foto: Profimedia Plaz Foto: Profimedia snežni plaz Foto: Profimedia Plaz
Reševalci so v sredo uspešno rešili 12-letnega dečka, ki je bil 40 minut ujet pod snežnim plazom.
Oglej si celoten članek

Fant je skupaj z družino smučal zunaj urejene proge na smučišču La Plagne, ko ga je ujel snežni plaz in pokopal pod seboj.

Družina je ravno zapustila urejeno progo, ko se je sprožil plaz okoli 14. ure. Deček pri sebi ni imel lavinskega oddajnika ali kakšne druge opreme, s čimer bi ga hitreje našli. A so ga s pomočjo reševalnih psov francoske policije našli 40 minut po nesreči.

"Čudež je, ker pri sebi ni imel lavinskega oddajnika. Možnost preživetja je po 15 minutah pod snegom minimalna," je dejal eden od reševalcev.

Otrok je v nesreči utrpel le zlom noge in so ga prepeljali v bolnišnico v Grenoblu.

Foto: Profimedia snežni plaz

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:34 27. December 2018.

    Želite najti žensko za eno noč? Pridite ==> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.