12-letnica umrla zaradi deodoranta

Foto: EPA
Foto: EPA
V Veliki Britaniji so zabeležili nenavadno smrt 12-letne deklice.
Oglej si celoten članek

Paige Daughtry je bila povsem običajna 12-letna deklica, ki je od svojih vrstnic izstopala le po tem, da je postajala povsem obsedena s higieno. Večkrat dnevno si je nanašala velike količine deodoranta, piše Telegraph. Isto je počela tudi v času krajših počitnic s svojo družino, ki so jih preživeli v manjši kamp prikolici.

Starša sta jo v njej pustila samo in odšla na plažo; ko sta se vrnila, sta hčerko našla nezavestno. Hitro so jo prepeljali v bližnjo bolnišnico, a zdravniki ji niso več mogli pomagati. Čez dve uri je umrla.

Dekličino smrt je preiskala policija, ki je pod sicer zaprtim oknom prikolice našla prazno steklenico deodoranta. Nesrečna mama najstnice je potrdila, da se je Paige večkrat dnevno špricala z deodorantom ne glede na to, da mama tega ni odobravala.

Telegraph še piše, da sta bila usodna butan in izobutan.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:55 2. April 2017.

    preverjana droga zakaj se sprenedate v revnih državah vohajo šuh pasto pa tudi mi smo tle

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.