13-letnik ukradel očetov avto in prevozil 800 km

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neki italijanski 13-letnik je svojemu očetu ukradel mercedesa in z njim po Evropi prevozil več kot 800 kilometrov.
Oglej si celoten članek

Najstnik je po poročanju tujih medijev ukradel očetovega mercedesa z avtomatskim menjalnikom in se z njim vozil skoraj 24 ur, potem pa ga je v Leipzigu ustavila nemška policija in prekinila njegovo potovanje. Kot kaže, je 13-letnik z avtomobilom zapustil svoje mesto Pederobba v Italiji in se z 200 evri v žepu odpravil na potovanje na Poljsko, kjer živi njegova biološka družina. "Fantovi biološki starši in sestra živijo tam in očitno jih je hotel spoznati," je sporočila tiskovna predstavnica italijanske policije in dodala, da je fant že na varnem pri svoji rejniški družini. "Svojim staršem se je že opravičil in priznal, da je naredil napako."

Fant se je na pot odpravil v četrtek, ko se je sprl s svojim očetom. Že od nekdaj obožuje avtomobile in naj bi bil že pravi "strokovnjak" v vožnji gokartov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.