13 tisoč steklenic piva razlitega po cesti

Foto: 24sata.hr Razsut tovor karlovačkega piva na avtocesti Dugopolje-Klis. Foto: 24sata.hr Razsut tovor karlovačkega piva na avtocesti Dugopolje-Klis.
Razsula se je skoraj tretjina tovora vlačilca.
Oglej si celoten članek

Na izvozu z avtoceste A1 na hitro cesto Dugopolje–Klis pri Splitu se je med vožnjo odprla bočna stranica tovornjaka, ki je prevažal karlovačko pivo. "Verjetno se je pri zavijanju nagnil in je vse zletelo ven. Skoraj tretjina tovornjaka se je razsula po cesti," je za 24sata.hr povedal bralec, ki je tudi poslal fotografije nesreče. Po pričevanju drugih voznikov je bila cesta zaradi dežja spolzka, po podatkih policije pa ni bil poškodovan nihče.

Medtem ko je policija preusmerjala promet, so delavci podjetja Hrvatske ceste čistili razbito steklo in plastiko. Razbilo se je 13 tisoč steklenic, škoda pa znaša okrog 90 tisoč kun (12 tisoč evrov).

Pozneje je prišel drugi vlačilec, na katerega so naložili preostali, nepoškodovan tovor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:17 21. September 2012.

    Živemu človeku se lahko vse pripeti,<br />škoda bolje bi bilo da bi šlo pivo na piknik.

  • 18:48 6. September 2012.

    Žalostno :(

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.