130.000 evrov še vedno brez lastnika

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dunajska policija še vedno išče lastnika na tisoče evrskih bankovcev, ki je prejšnji teden plavalo na gladini Donave.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že, da so prejšnjo soboto sprehajalci ob reki Donavi na Dunaju naleteli na nenavaden prizor; na reki je plavalo ogromno bankovcev po 100 in 500 evrov v skupni vrednosti 130 tisoč evrov.

V enem tednu policija še vedno ni pojasnila izvora denarja; oglasili so se številni, ki so trdili, da je denar njihov, a niso mogli dokazati, da je denar v resnici njihov. Nekateri so bili šaljivci, drugi so resno poskušali dokazati, da so bankovci njihovi. Slednje zdaj preiskuje tožilstvo, saj so na podlagi laži skušali do tujega denarja.

Sredi tedna so se v avstrijskih medijih pojavile špekulacije, da je denar v reko stresel dementni starejši moški, a je policija te trditve že zavrgla. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:29 15. December 2015.

    Preverite kateri Slovenski politik se je nahajal takrat na Dunaju, zagotovo mu je iz žepa padlo kar je pokradu v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.