14-letnika ustrelil v glavo

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Iz ZDA poročajo o novem streljanju na šoli.
Oglej si celoten članek

Po prvih podatkih je neki dijak v glavo ustrelil fanta, starega 14 let. Policija je prijela najmanj enega osumljenca.

Žrtev je bila med prevozom v bolnišnico kljub hudi poškodbi glave "odzivna in pri zavesti". V napadu je bil ranjen tudi učitelj. Njegove ureznine in modrice so oskrbeli še na kraju dogodka.

Incident se je zgodil na srednji šoli Price v Atlanti, policija pa je območje okoli šole že zaprla in zablokirala, je poročala ameriška televizijska mreža CNN.

Do incidenta je prišlo sredi razprave glede pravice prostega nošenja orožja v ZDA, ki je postala aktualna po pokolu na osnovni šoli Sandy Hook v Connecticutu prejšnji mesec, v katerem je bilo ubitih 20 majhnih otrok in šest odraslih.

Po tem dogodku je ameriški predsednik Barack Obama napovedal spremembe v sedanji zakonodaji glede pravice do posedovanja orožja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.