19-letna Slovenka padla z vlaka

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: arhiv Žurnal24)
Na železniški postaji v srbski Stari Pazovi se je poškodovala 19-letna slovenska državljanka, ki je padla z vagona tovornega vlaka. Policija domneva, da je padla, ker jo je stresla elektrika, poročajo srbski mediji.
Oglej si celoten članek

Drago Jovanović, tiskovni predstavnik Kliničnega centra Srbije, je potrdil, da so 19-letno I. B. danes pripeljali v urgentni center in dejal, da dekle ni več življenjsko ogroženo.

''Po reanimaciji so zdravniki opravili tudi vse potrebne diagnostične preiskave in ugotovili, da dekle nima hujših poškodb. Po nekajurnem opazovanju so jo poslali v domačo oskrbo, '' je za zurnal24.si povedal Jovanović.

Stresla jo je elektrika
I. B. je stala na železniški postaji v Stari Pazovi, kjer je v družbi dveh moških in dveh deklet čakala na vlak za Novi Sad. Naenkrat se je s tretjega potniškega perona povzpela na tovorni vlak, ki se je nahajal na območju visokonapetostnega električnega omrežja, so sporočili iz Železnice Srbije, navaja tiskovna agencija Tanjug.

Policisti iz Sremske Mitrovice domnevajo, da je 19-letnica padla z vagona, ker se je najverjetneje s hrbtom dotaknila visokonapetostnega električnega omrežja.
19-letna Slovenka se je na vagon povzpela kljub opozorilnemu znaku za visoko napetost, najprej sedla, potem pa zakorakala v prepovedano območje. Z vagona jo je vrglo nazaj na tretji peron pred sopotnike, ki so opazovali dogajanje.

Na železniški postaji v srbski Stari Pazovi, kjer se je nesreča zgodila, so ji takoj nudili prvo pomoč in jo nato odpeljali v beograjsko bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.