200 ljudi obviselo v zraku; dramatično reševanje

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Okrog 200 smučarjev je za nekaj ur obtičalo v zraku.
Oglej si celoten članek

Reševalna služba z območja Chamrousse v francoskih Alpah je potrdila, da je prišlo do okvare v sistemu, zaradi česar je v zraku obviselo okrog 200 ljudi.

S tremi helikopterji so jih reševali več ur. "Do božične večerje so bili že vsi na varnem," so potrdili. V reševalni akciji ni bil nihče poškodovan, k sreči je bilo reševalcem vreme naklonjeno.

Do okvare je prišlo okrog druge ure popoldne, ko so gondole, ki prejmejo deset ljudi, obtičale v zraku na 1.700 metrih nadmorske višine.

Slovenija Smrtna nesreča smučarja

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:58 25. December 2017.

    Tud v tujini se dogajajo podobne nesreče, sam Slovenčki pa tako paniko iz tega naredijo da joj.

  • 21:28 24. December 2017.

    Je kdo rabil psihicno pomoc ?? Na Krvavcu jo je rabil

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.