21-letnika najbrž čaka smrtna kazen

Foto: epa Zephen Xavera, strelec s Floride
Strelec je v prostorih banke v Sebringu na Floridi jugovzhodo od Tampe ubil pet ljudi, po pogajanjih in vdoru posebnih enot policije v poslopje pa se je na koncu predal.
Oglej si celoten članek

Motiv za nasilje ni znan, preiskava pa še poteka, je sporočila tamkajšnja policija.

Aretirali so 21-letnega Zephena Xavera, ki ga po besedah guvernerja Floride Rona DeSantisa mora čakati hitra in odločna kazen, kar pomeni, da verjetno zanj želi smrtno kazen.

Policijo je poklical Xaver sam. Sporočil je, da je začel streljati in se zabarikadiral v banki Sun Trust. Policija še ni potrdila, ali je šlo za bančni rop ali kaj drugega

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:06 25. Januar 2019.

    Ne vem , kako ne poznate sodnega sistema USA !!! Vsak kmet ve , da če storilec prizna dejanje, ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.