25 ljudi, ki so povzročili krizo

Foto: Žurnal24 Alan Greenspan trdi, da so Američani Irak napadli zaradi želje po nafti. Foto: Reuters Mervyn King Foto: Žurnal24 Bill Clinton je že premagal gospodarsko krizo. © Reuters Foto: Žurnal24 Brown je zanikal vse obtožbe o fizičnem nasilju nad podrejenimi. (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Namesto pomoči Izraelu se je George Bush odločil za odobritev skrivne akcije sab Foto: Žurnal24 Islandski premier Geir Haarde je sporočil novico o predčasnem koncu vlade. Foto: Shutterstock New York
Veliko finančno krizo, ki se je začela leta 2009 in ji še vedno ni videti konca, je zakuhalo 25 ljudi. V to so prepričani pri časniku The Guardian, kjer so sestavili lestvico ljudi, odgovornih za krizo. Na njej so se znašli bankirji, politiki, ekonomisti in drugi, ki sta jih pri sprejemanju odločitev vodila pohlep in denar. Z lestvice smo izbrali nekaj najbolj znanih in zanimivih.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.